Rólunk

Cégünk, a Complex-Clean Kft. immár több, mint 20 éve található meg a takarító cégek piacán, és több, mint egy évtizede végezzük a szellőzőcsövek tisztítását. Ez idő alatt szakembergárdánk sok „nehéz esettel” találkozott, de kollégáink minden esetben sikerrel teljesítették a rájuk bízott feladatot.

Büszkék vagyunk arra, hogy a megrendelőink a legnagyobb megelégedésükre szemlélik meg és veszik át az általunk végzett munkát. Számos kis és középvállalkozás mellett olyan ország, vagy bizonyos esetekben akár világszerte ismert és elismert nagyvállalatnak dolgozhattunk és dolgozunk, mint a Lasselsberger-Knauf, az Unilever, a dunaújvárosi Intercisa Lakásszövetkezet, vagy a Debreceni Vagyonkezelő alvállalatai..

A szellőzőcsövek tisztítása mellett vállalunk általános és speciális takarítási munkákat is közületi illetve ipari területen, illetve melléküzemágként kórházi látogatói csomagokat is forgalmazunk.

Munkánk minőségéről a hosszú referencialista mellett tanúskodik az is, hogy minden, a munkavégzést érintő minőségbiztosítási, munkavédelmi és környezetvédelmi szabványt betartunk.

web k z